2016

Társadalmi-Gazdasági Kohézió a Kárpát-medence Határmenti Térségeiben nemzetközi tudományos konferencia (Párkány, 2016. október 27.)

  A rendezőszervek egy konferenciasorozat elindításával szeretnének hozzájárulni a Kárpát-medencében élő és háton túli magyarság közgazdasági, gazdasági ismereteinek bővítéséhez, a tudományos életbe való bekapcsolódásukhoz. A konferenciasorozat első helyszíne 2016-ban a szlovákiai Párkány város. A helyszín kiválasztását indokolja az elmúlt években kialakult szoros együttműködés Párkány és Esztergom város önkormányzati, társadalmi és gazdasági szervezeti között, valamint a szlovákiai Nyitra megye és Komárom-Esztergom megye szervezetei közötti együttműködések fejlesztése és eredményesebbé tétele.

Fotógaléria a konferenciáról:

Megjelent és letölthető a konferencia Absztrakt Kötete , a teljes cikkek elérhetők a 2017 évi “Polgári Szemle” oldalain!

“Üzleti Tervezés Hatékonyan” c. tanfolyam indul szeptember közepén! 

   A tanfolyam célja felkészíteni a vállalkozások vezetőit, és a különböző szakterületek képviselőit az üzleti tervezéssel szemben támasztott aktuális követelmények megismerésére és alkalmazására. Az üzleti terv készítése ma már nélkülözhetetlen nem csak a belső igények miatt, hanem a külső igények miatt is szükséges. Ezek az igények ma már sokfélék, és eltérő szakmai, tartalmi követelményeket tartalmaznak. A jó üzleti terv nem csak a piaci siker egyik feltétele, hanem lehetőséget nyújt a vállalaton belüli együtt gondolkodás, és jó együttműködés megalapozására.

Szervező: VL Invest & Trade Kft.

Szakmai támogatók: Magyar Logisztikai Egyesület és a Területfejlesztési Tudományos Egyesület.

Információk a tanfolyamról: