OFA projekt

  Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány az elmaradott településeken élők foglalkoztatását jelentős mértékben javító modell kialakulásának elősegítése érdekében pályázatot hirdetett (támogatási program neve: Kisfalu Program, azonosítója: KF/07) a 100 és 500 lakos közti lélekszámú, a 240/2006. (XI. 30.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt, az országos átlagot legalább 1,75-szörösen meghaladó munkanélküliségű, települések önkormányzata által vezetett konzorciumok számára. Ezt kísérleti programot 5 nyertes pályázó kihirdetése után 2007. decemberében indította az OFA.

  Az öt, szakmai szempontok alapján kiválasztott csapat egyikének tagjaként (FKF2010 Konzorcium) a SASD a 39 millió Ft-os költségvetésű program kutatási alprojektjéért felel. A teljes program 2010. május 31.-én zárul.

  A projekt általános célkitűzése Folyás községben és a mikrotérségben élők képzettségi szintjét és foglalkoztatását jelentős mértékben javító gazdaságfejlesztési és foglalkoztatási projekt kidolgozása, illetve megvalósítása, amely hozzájárul Folyás község hosszú távú, fenntartható fejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .