OFA projekt

  Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány az elmaradott településeken élők foglalkoztatását jelentős mértékben javító modell kialakulásának elősegítése érdekében pályázatot hirdetett (támogatási program neve: Kisfalu Program, azonosítója: KF/07) a 100 és 500 lakos közti lélekszámú, a 240/2006. (XI. 30.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt, az országos átlagot legalább 1,75-szörösen meghaladó munkanélküliségű, települések önkormányzata által vezetett konzorciumok számára. Ezt kísérleti programot 5 nyertes pályázó kihirdetése után 2007. decemberében indította az OFA.

  Az öt, szakmai szempontok alapján kiválasztott csapat egyikének tagjaként (FKF2010 Konzorcium) a SASD a 39 millió Ft-os költségvetésű program kutatási alprojektjéért felel. A teljes program 2010. május 31.-én zárul.

  A projekt általános célkitűzése Folyás községben és a mikrotérségben élők képzettségi szintjét és foglalkoztatását jelentős mértékben javító gazdaságfejlesztési és foglalkoztatási projekt kidolgozása, illetve megvalósítása, amely hozzájárul Folyás község hosszú távú, fenntartható fejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .