Rendezvényeink


2017

Budapesten Logisztikai Fórum kerül megrendezésre “A munkaerőpiaci változások logisztikára gyakorolt hatásai” címmel (2017.09.28., Bp., Falk Miksa u.1.)

Dunaújvárosban november 16-17-én kerül megrendezésre az “East-West Cohesion” című II. Nemzetközi Tudományos Konferencia.

“East-West Cohesion” II. International Scientific Conference


2016

Társadalmi-Gazdasági Kohézió a Kárpát-medence Határmenti Térségeiben nemzetközi tudományos konferencia (Párkány, 2016. október 27.)

  A rendezőszervek egy konferenciasorozat elindításával szeretnének hozzájárulni a Kárpát-medencében élő és háton túli magyarság közgazdasági, gazdasági ismereteinek bővítéséhez, a tudományos életbe való bekapcsolódásukhoz. A konferenciasorozat első helyszíne 2016-ban a szlovákiai Párkány város. A helyszín kiválasztását indokolja az elmúlt években kialakult szoros együttműködés Párkány és Esztergom város önkormányzati, társadalmi és gazdasági szervezeti között, valamint a szlovákiai Nyitra megye és Komárom-Esztergom megye szervezetei közötti együttműködések fejlesztése és eredményesebbé tétele.


2015

  • Visegrad strategies project (YouTube video)
  • “Az EU területi együttműködési programjainak sajátosságai, új prioritások és követelmények” című előadás; előadó: Dr. Veres Lajos TFTE elnöke (YouTube video)

Dunaújvárosban november 12-én kerül megrendezésre az “East-West Cohesion” című nemzetközi tudományos konferencia. Letölthető, első információs hírlevelünket ITT találja!

Augusztus 27-28-án hagyományainkhoz híven megrendezésre kerül a II. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia az Erdei Ferenc Tudományos Konferencia folytatásaként. Idén, a korábbiaktól eltérően Európai Uniós források bevonásával kerül megrendezésre az esemény, ezért a konferencián való részvétel ingyenes.

A jelentkezési határidő és az absztrakt leadásának határideje: 2015. július 10. A maximum öt oldalas cikket a konferencia időpontjáig kell elkészíteni.

A következő tervezett szekciókba várjuk jelentkezésüket:

Vidékfejlesztési Gazdasági, ökonómiai
Kertészeti Marketing
Mezőgazdasági Vezetés-szervezés
Környezettudomány – vízgazdálkodás Élelmiszergazdaság
Természettudományi Változás- és válságmenedzsment
Műszaki Ifjúsági, PhD szekció
Nevelés, oktatás

Az előadások, poszterek anyagát ISBN számmal ellátott nyomtatott kiadványban és a szakmailag és formailag megfelelő cikkeket egy ISSN számmal ellátott elektronikus folyóiratban jelentetjük meg, melynek költsége a résztvevőt terheli. Egy résztvevőtől két publikációt fogadunk el (ezen kívül maximum két dolgozat társszerzőjeként lehet szerepelni). A doktori fokozat előtt álló fiataloknak a publikációban kedvezményt adunk.


2014

2013.11.14-15.: IV. Duna térségi Kohézió Nemzetközi Tudományos Konferencia   (fényképalbum a borkóstolóról)

Időpont

Megnevezés

Rendező szervezet

2013.11.13.  DaHar Támogató Fórum (Meghívó és fényképalbum a fórumról)  TFTE, Dunaújvárosi Főiskola
2013.11.07.  Duna menti Városok Együttműködési Fóruma (Meghívó és fényképalbum a fórumról)  TFTE, Dunaújvárosi Főiskola
2013.05.24 Regionális Földrajzi Tanulmányok – Abonyiné Dr. Palotás Jolán 70. születésnapja tiszteletére – könyvbemutató Egyesület Közép-Európa Kutatására, TFTE, SZAB
2012.10.12 Kaposvári Egyetem, Közép-Európai Kihívások Konferencia
2012.09.17 Szeged, Gulyás-Keczer Project Management 1.0. Könyvismertető

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .